een flexibel en efficiënt Kosten besparen met verwarmingssysteem

Welnu warmtepanelen als hoofdverwarming

Het vernieuwende van de infrarood warmtepanelen van Welnu is dat ze dienen als hoofdverwarming in woningen. U past ze toe bij nieuwbouw en renovatie. Dit is mogelijk dankzij de unieke eigenschappen van de panelen: ze hebben een groot warmtebereik, een brede stralingshoek, effectieve golflengte en optimale reflectie. Dit zorgt voor een plezierige, effectieve verwarming.

Stapsgewijs introduceren

Het warmte-effect is groot; het verbruik laag. De montage is eenvoudig. Ze maken geen geluid  en behoeven geen onderhoud. Ook heeft u geen technische ruimte nodig en de CO2-uitstoot is zoals bij elke duurzame verwarming nul.
Wijken, straten, huizen gaan van het gas af en er wordt overgeschakeld op elektrische verwarming. Welnu warmtepanelen zijn een goedkoop en aantrekkelijk alternatief!

Win-win: woningeigenaar-bewoner

Woningbouwverenigingen, VvE’s, zorginstellingen en andere woningeigenaren kunnen met de innovatieve verwarming van Welnu rekenen op tevreden bewoners. Deze warmte voelt als de zon in huis. Ze is gezond, omdat er geen verplaatsing is van stof, bacteriën en virussen. U bedient de verwarming eenvoudig met een aan-uit-knop of een app.

Besparen op energiekosten

Welnu verwarming is betaalbaar. De aanschafkosten zijn, in vergelijking met een warmtepomp, veel lager, met name dankzij de geringe installatiekosten. Ook is het benodigde vermogen per vierkante meter woonoppervlak gering. Het is een flexibel systeem. U bepaalt per ruimte of u deze wilt verwarmen, zo nodig in combinatie met een andere verwarming. Het aantal te verwarmen ruimtes is altijd aan te passen.
U kunt de warmtepanelen zien en voelen in onze showroom in Duiven of op locatie.

24032020-Infrarood-panelen-1