Directeur en medewerkers van Snijcon in Rhenen: ‘Wij willen niet anders meer’

In een hoek van het kantoor hangt nog de oude cv-ketel en onder de ramen bevinden zich radiatoren: allemaal buiten werking. Het kantoor van Snijcon in Rhenen wordt tegenwoordig verwarmd met een Welnu verwarmingssysteem. Tot grote tevredenheid van de directeur-eigenaar Dick van Capelle en zijn medewerkers.

'De warmte is heel behaaglijk', zegt Van Capelle. 'Je voelt de warmte op je huid en ook alles in je omgeving is warm. Het bureau, de vloer en de muren.' De medewerkers van de voorbereiding zitten dichtbij een buitendeur. 'Zij hebben het nu veel beter', legt Van Capelle uit. 'Toen we nog cv-verwarming hadden vloog de warmte lucht naar buiten als de deur open ging en duurde het even voordat de ruimte weer warm was. Dat gaat nu totaal anders. Je voelt wel koude luhct als de deur open is, maar daarna is het snel weer warm. De warmte blijft namelijk binnen.'

Zelf de temperatuur regelen
De twee mannen van inkoop en verkoop zitten met z'n tweeën in een kantoor. Hier staat een thermostaat die digitaal verbonden is met het verwarmingssyteem. De beide mannen kunnen met een app op hun telefoon zelf regelen hoe warm het moet zijn in hun kantoor. Ook zij vinden de warmte van de panelen erg prettig.

Lagere kosten
De Welnu verwarming kost minder dan de cv die Snijcon in het verleden in het gebruik had. 'Voor mij is het zo klaar als een klontje', zegt Van Capelle. 'Ik zou niet anders willen. Ik kan iedereen deze verwarming van Welnu aanbevelen.  

Supereenvoudige montage
De montage van het Welnu verwarmingssyteem was supereenvoudig. Enkele panelen van het systeemplafond werden vervangen door warmtepanelen. Stekker in het stopcontact en het systeem funcitoneerde. 'Ja het is is echt plug and play,' zegt Van Capelle. 'Je moet alleen de werking van de app onder de knie krijgen, maar dat is gemakkelijk.'

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in