Welnu infraroodverwarming levert warmtepanelen in combinatie met besturing via een app. Welnu infraroodverwarming is een comfortabel, gemakkelijk en betaalbaar alternatief voor gas. Het systeem is geschikt voor in principe alle nieuwe en bestaande gebouwen.
Welnu is een productlijn van Fitwarmte BV waarvan Paul van Uum directeur-eigenaar is. Hij zag al vanaf het begin in 2012 veel mogelijkheden voor infrarood verwarming, echter dan zou de warmte-opbrengst veel hoger moeten zijn dan van gangbare systemen.

De kernwaarden van Welnu zijn:
*   Comfort
*   Gemak
*   Betaalbaar

 

Volg ons op LinkedIn. En volg daarmee de projecten die wij uitvoeren.

 

Welnu ontwikkelt de nieuwe generatie warmtepanelen in samenwerking met een Engels ingenieursbureau.  De opgave is om infraroodsystemen te verbeteren zodat ze efficiënter elektriciteit omzetten in warmte en beter toepasbaar zijn in woningen en bedrijfspanden. Sinds 2020 levert Welnu warmte-oplossingen voor woningen, kantoren en bedrijfshallen.

 

De eerste ervaringen met de productie en toepassing van infraroodpanelen vond plaats bij het bedrijf Rolateme. Dit bedrijf is actief in de agrarische sector. ‘Dit is een prettig kritische doelgroep’, zegt Van Uum. De verwarmingssystemen worden ingezet voor jonge dieren in de kalver-, pluimvee-, varkens- en geitenhouderij. Van Uum: ‘Als je jonge kuikens, biggen en kalveren op temperatuur kunt houden in niet al te goed geïsoleerde stallen, dan kom je van goede huize.’

 

Toepassing in woningen en bedrijven
In 2019 waren de panelen voldoende ontwikkeld om te worden toegepast in woningen en bedrijven. Behalve dat de panelen zelf tot een nieuwe generatie infraroodsystemen behoren, kunnen ze worden aangestuurd met een router en app. Dergelijke apparatuur wordt ook gebruikt voor smart-home-toepassingen zoals het aansturen van verlichting, deuren en gordijnen in woningen en kantoren. Door deze intelligentie onderscheidt het systeem zich van andere systemen op de markt.

 

Welnu vanaf 2020
Begin 2020 is het innovatieve systeem onder de naam Welnu op de markt. Gebleken is dat het een uiterst zuinig, gemakkelijk en comfortabel warmtesysteem is. Het moment is er rijp voor. Hele wijken moeten van het gas af, ondernemers zijn verplicht de uitstoot van CO2 te reduceren en veel particulieren zijn op zoek zijn naar manieren om hun huis te verduurzamen. Welnu biedt een geschikte oplossing.

 

Gratis en volledig advies
In samenwerking met klimaatadviseurs en installateurs geeft Welnu geïnteresseerden in het duurzaam elektrisch verwarmen van hun woning of bedrijf gratis advies over de consequenties van gasloos. Dit doet Welnu op individuele basis. Daarnaast verzorgt ze ook (online) presentaties voor groepen particulieren of ondernemers. Heeft u interesse? Laat het ons gerust weten!

 

Made in NL

De panelen worden in Nederland gemaakt waardoor kwaliteit is gegarandeerd en leveringen niet door internationale ontwikkelingen worden vertraagd.

 

Garantie

Wij staan achter onze adviezen en onze producten. Daarom geldt een garantie van 5 jaar voor onze producten en alle voorrij- en reparatiekosten.

 

U kunt hier de leaflet of white paper over Welnu verwarmingssystemen downloaden.

 

Team van Welnu

Welnu infraroodverwarming heeft een klein team.

Paul van Uum
Directeur
E paulvanuum@welnu.org
T 06 137 85 550

Heidi Touw
Marketing Verkoop Adviseur
E heiditouw@welnu.org
T 06 426 89 612

Nick Rietman
Servicemedewerker
E service@welnu.org

John Stokkink
Servicemedewerker
E service@welnu.org