Slide Over Welnu

Welnu ontwikkelt en produceert sinds 2020 de nieuwe generatie infraroodpanelen voor woningen, kantoren en fabriekshallen.

In samenwerking met een Engels ingenieursbureau heeft Welnu sinds 2012 gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie infraroodpanelen. Deze panelen zijn veel efficiënter zijn dan klassieke infraroodpanelen en kunnen beter worden toegepast als volwaardige all-electric verwarming in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Daarnaast kunnen ze worden ingepast in een domotica-opstelling met een router en een app. Zo is Welnu helemaal voorbereid op de smart-home-revolutie.

Sinds 2020 zijn de systemen van Welnu op de markt beschikbaar. Vanuit particulieren, maar ook vanuit woningcorporaties, architecten en bouwbedrijven neemt de vraag naar dit systeem toe. Neem gerust contact op als u meer wilt weten.

 
Gratis en volledig advies
In samenwerking met klimaatadviseurs en installateurs geeft Welnu gratis advies over de mogelijkheden van gasloze elektrische verwarming. Dit doet Welnu op individuele basis. Daarnaast verzorgen we ook (online) presentaties voor groepen particulieren of ondernemers. Heeft u interesse? Laat het ons gerust weten!

 

Made in NL
De panelen worden in Nederland gemaakt waardoor kwaliteit is gegarandeerd en leveringen niet door internationale ontwikkelingen worden vertraagd.

 

Garantie
Wij staan achter onze adviezen en onze producten. Daarom geldt een garantie van 5 jaar voor onze producten en alle voorrij- en reparatiekosten.

 

Team van Welnu
Welnu heeft een betrokken team van specialisten op het gebied van infraroodverwarming.

Paul van Uum
Directeur
E paulvanuum@welnu.org
T 06 137 85 550

Heidi Touw
Marketing Verkoop Adviseur
E heiditouw@welnu.org
T 06 426 89 612

Nick Rietman
Servicemedewerker
E service@welnu.org

John Stokkink
Servicemedewerker
E service@welnu.org