verwarming voor uw kantoor Welnu, de ideale

Fijn werkklimaat met duurzame verwarming van Welnu

Kantoren moeten verduurzaamd worden. De overheid verplicht ondernemers dat zij vanaf 2023 kantoren groter dan 100 m2 verduurzamen tot energielabel C.
Na het vervangen van gloeilampen door ledverlichting en na het installeren van zonnepanelen zijn er meer maatregelen nodig. Isoleren? Zeker, maar wellicht te duur en te veel gedoe. Elektrisch verwarmen? Zeker, en met Welnu infraroodverwarming kan dit eenvoudig, eventueel gefaseerd.

Win-win: Werkgever-medewerkers

Welnu infrarood warmtepanelen zijn zeer eenvoudig te monteren in systeemplafonds. Plafondplaat eruit, warmtepaneel erin, stekker in het stopcontact, thermostaat op de gewenste temperatuur en klaar.
Bij gewone plafonds worden de panelen opgehangen met beugels of kettingen. Dit is ook niet moeilijk. Er zijn geen extra leidingen, sleuven of technische ruimtes nodig. Omdat de panelen extra vermogen vragen moet de installateur controleren of het interne elektriciteitsnetwerk dit vermogen kan leveren. Wij adviseren om te werken met een erkende installateur.
Werkgevers kunnen rekenen op tevreden medewerkers. Elk paneel of elke ruimte wordt apart bediend, dus iedereen heeft het net zo warm als hij of zij het hebben wil.
U kunt de warmtepanelen zien en voelen in onze showroom in Duiven of op locatie.

Kantoren-2_772500775
3D-tekening-kantoren

“Met Welnu verwarming regelt iedereen het werkklimaat dat bij hem of haar past.”

Geert de Vries