verwarming voor uw kantoor Welnu, de ideale

Eén oplossing voor uw kantoor

De verwarmingssystemen van Welnu voldoen aan alle eisen die u aan de verwarming in uw kantoor stelt. U wilt een betrouwbare verwarming die eenvoudig kan worden bediend en comfort biedt voor al uw medewerkers. U wilt ook CO2 besparen volgens de richtlijnen van het Rijk. Welnu heeft de oplossing in huis.

Eenvoudige  besturing

De infraroodpanelen van Welnu regelt u eenvoudig via een app op uw telefoon. U kunt ze op elk moment aan- of uitschakelen en op elk moment hoger of lager zetten. Ook kunt u in een schema vastleggen wanneer ze aan- en uitschakelen. Zo koppelt u de verwarmingstijden aan de werktijden van de medewerkers.

Tevreden medewerkers

Terwijl u energiekosten bespaart, creëert u een beter werkklimaat en tevreden medewerkers. Met Welnu verwarmingssystemen regelen de medewerkers zelf de verwarming op hun eigen werkplek. Zo worden verschillen in warmtebehoefte eenvoudig opgelost.

Kantoren-2_772500775
3D-tekening-kantoren

“Met Welnu verwarming regelt iedereen het werkklimaat dat bij hem of haar past.”

Geert de Vries

WhatsApp Image 2020-03-19 at 09.01.39

Ideaal voor systeemplafonds

Zeker als u beschikt over een systeemplafond is infraroodverwarming van Welnu gemakkelijk. U vervangt plafondpanelen door Welnu panelelen plug and play.

Lage aanschafkosten

Met Welnu beschikt u over een verwarming die in vergelijking met andere elektrische verwarmingssystemen, zoals een warmtepomp, weinig investeringen vergt. Dit geldt zeker als u beschikt over een standaard systeemplafond. Bovendien zijn onze systemen modulair. U kunt eerst deel van het kantoor als proef uitrusten met panelen. Als ze bevallen kunt u het systeem uitbreiden of zo niet, laten verwijderen.

Comfort

U beschikt met Welnu over een verwarmingssyteem dat veel comfort biedt. Het is eenvoudig te monteren, u regelt het nauwkeurig en de warmte is aangenaam. We installeren de panelen dus alleen op plekken waar verwarming nodig is en zetten de warmte dus heel gericht in.

Verwarmen onafhankelijk van ventileren

Bij infrarood is de verwarming losgekoppeld van de ventilatie. Er kan geventileerd worden zonder dat de warmte het kantoor uitvliegt. Dit is anders dan bij luchtverwarming zoals cv of warmtepomp. Ventileren betekent in zo’n geval direct energieverlies.

Besparen op CO2-uitstoot

Met een infrarood systeem verwarmt u efficiënt, voordelig, gasloos en neemt u de gewenste maatregelen om CO2-uitstoot te beperken. Zo kunt u energiebesparende maatregelen nemen om te voldoen aan de wettelijke besparingseis voor bedrijven die op jaarbasis meer verbruiken dan 50.000 kWh.

Wachten op isolatie hoeft niet

U hoeft niet te wachten met het toepassen van infraroodverwarming totdat uw kantoor volledig geïsoleerd is. In vergelijking met luchtverwarming zoals een cv heeft infrarood minder last van verlies via dak, gevels en vloer. U kunt daarom overwegen eerst te overstappen op comfortabele infraroodverwarming en het kantoor later te isoleren.

Meer dan bijverwarming

Vaak wordt infrarood als bijverwarming beschouwd. De systemen van Welnu zijn zo efficiënt dat ze ook prima als hoofdverwarming fungeren. Ook zijn systemen van Welnu van Nederlands fabricaat.