werkplekverwarming Efficiënte en flexibele

Uitstekende verwarming voor werkplekken

Omdat de omstandigheden op werkplekken uiteenlopen, zijn de flexibele verwarmingssystemen van Welnu een uitstekende oplossing. Ze zijn op diverse manieren toe te passen. Bovendien is stralingswarmte direct en lokaal te regelen waardoor een comfortabel microklimaat ontstaat. Het is niet nodig om de gehele ruimte te verwarmen. Zo creëert u een aangename werkplek voor de medewerkers.

Infraroodverwarming voorkomt verspilling

Met infraroodverwarming voorkomt u energieverspilling. Luchtverwarming zoals cv-radiatoren of heaters verhogen de luchttemperatuur. Dit is een kostbare aangelegenheid voor grote ruimtes. Als er een deur opengaat, vliegt de warmte naar buiten. Het is veel zinvoller om iedere werkplek gericht te verwarmen met Welnu infraroodverwarming. U behoudt de warmte op de plek waar de mensen hun werk doen.

Bedrijfshallen-2_782842999

Besturing met een app

U bestuurt Welnu warmtesystemen met een app (Homey of vergelijkbaar smart-home-systeem). Zo kunt de u verwarmingstijden laten aansluiten op de werktijden en de seizoenen. Dat scheelt onnodige stookkosten.

Voorbeeld-bedieningsapp

Lage installatiekosten

Met Welnu infrarood beschikt u over een uitstekend systeem dat in vergelijking met andere elektrische verwarmingssystemen, zoals een warmtepomp, weinig investeringen en installatiewerkzaamheden vergt.

Reductie CO2-uitstoot

Met een infrarood systeem verwarmt u efficiënt, voordelig, gasloos en neemt u de gewenste maatregelen om CO2-uitstoot te beperken. Alle bedrijven die meer dan 50.000 kWh op jaarbasis uitstoten, zijn gedwongen door het Activiteitenbesluit Milieubeheer om energiebesparende maatregelen te treffen die ze binnen vijf jaar kunnen terugverdienen. Infraroodverwarming kan zo’n maatregel zijn. Neem voor overleg contact met ons op. 

Flexibel inzetbaar

De inrichting en opstelling van werkplaatsen en productieruimten worden geregeld veranderd. Gelukkig kunnen de handzame warmtepanelen van Welnu makkelijk worden gedemonteerd en elders opnieuw worden geïnstalleerd. Ook zijn er verrijdbare oplossingen beschikbaar.

Wachten op isolatie hoeft niet

U hoeft niet te wachten met het toepassen van infraroodverwarming totdat uw productieruimte volledig geïsoleerd is. In vergelijking met luchtverwarming zoals een cv, heeft infrarood minder last van verlies via dak, gevels en vloer. U kunt daarom eerst overstappen op comfortabele infraroodverwarming om later uw bedrijfshal te isoleren. Dit leidt tot een duidelijke energiebesparing.